Trainingen Voetbalschool Go4pro

Go4pro is een voetbalschool dat gespecialiseerd is in het lesgeven aan kinderen van 8 t/m 16 jaar. Deze lessen zijn verdeeld in meerdere onderdelen zoals wendbaarheidtechniek, omschakeling, cognitieve en positie gerichte trainingen. Om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken bij de kinderen, werken wij met kleine groepen, op deze manier krijgen alle deelnemers extra veel individuele aandacht om beter te worden. Daarnaast bieden we ook privé trainingen waarbij de trainingen op maat gemaakt worden die passen bij de deelnemer.

Wil jij jouw kinderen inschrijven bij Voetbalschool Go4pro, dat is nu online mogelijk. Voetbalschool Go4pro organiseert op zondagmiddag trainingen bij UVV voor jongens tussen de 8 en 16 jaar. Deze trainingen zijn een aanvulling op de reguliere voetbaltraining(en) en speciaal gericht op de ontwikkeling van het individu. De trainingen worden gegeven door (gecertificeerde) Mihail Stojanov, die al jaren ervaring heeft met het geven van trainingen aan de jongste jeugd.

Bij Voetbalschool Go4pro werken wij met lespakketten van tien weken. De kosten van het eerste lespakket zijn €189,99. In deze prijs zit een compleet Nike kledingpakket van Voetbalschool Go4pro (regenjas, shirt, broekje en sokken). Het is verplicht om deze kleding aan te schaffen, zodat wij met zijn allen in dezelfde kleding trainen. Als je al in het bezit bent van onze kleding betaal je €119,99 per tien weken/lessen.

Kleddingpakket