Privé training voetbalschool

Naast de voetbalschool is het bij Go4pro ook mogelijk om individuele training te krijgen. In overleg met de speler/ouder(s) wordt de training op maat gemaakt, zodat er op specifieke onderdelen getraind kan worden. Hierbij kan je denken aan het verbeteren van de traptechniek, passeren van een tegenstander, verdedigen van de bal, opendraaien of bijvoorbeeld het controleren van de bal.

Tijdens deze trainingen is het mogelijk om je mindere punten te trainen, maar is het ook mogelijk om juist je sterke punten verder te ontwikkelen. Deze trainingen worden 1 op 1 afgewerkt, waardoor de focus volledig op jou ligt. Alle bewegingen moeten uiteindelijk in de wedstrijd toegepast worden, dus daar werken we geleidelijk naar toe. Daarnaast zijn er veel coachmomenten, waardoor je in een korte periode snel vooruitgang kunt boeken. Het is belangrijk om verschillende oefeningen te herhalen, waardoor het een herkenbaar moment gaat worden. Zodra het vertrouwen in jezelf er is, zal het makkelijker zijn om dit in de wedstrijden te gebruiken.

Heb je interesse in een op maat gemaakte privé training? Neem dan contact op via info@voetbalschool-go4pro.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0681875864.

Verbeter je voetbalkwaliteiten

Je voetbalkwaliteiten ontwikkelen kan op vele manieren, denk bijvoorbeeld aan voetballen op het pleintje, park, gymzaal of je voetbalclub. Heeft een privé training dan nog wel zin? Jazeker, doordat de training op maat worden gemaakt, train je gericht op een oefening. Daarnaast word je gecoacht door een ervaren voetbaltrainer die precies weet waar de verbeterpunten liggen, en juist de kwaliteiten waar meer gebruik van gemaakt kan worden.