Over Miki

Mijn naam is Mihail Stojanov, maar de meeste mensen noemen me Miki. Ik ben opgegroeid bij UVV en speelde daar in de jeugd voordat ik op 17-jarige leeftijd in het eerste team terechtkwam. Later, toen ik 18 was, ging ik een half jaar spelen bij Metalurg Skopje (een profclub), maar ik moest stoppen vanwege een blessure. Twee jaar later speelde ik nog één seizoen in het tweede team van Elinkwijk.

Als trainer begon ik bij Elinkwijk (2 jaar) en daarna bij SV Houten (3 jaar). Het afgelopen seizoen was ik trainer bij De Graafschap en bij de Pre Academie van FC Utrecht. Momenteel ben ik actief als hoofd jeugdopleiding bij UVV. Daarnaast ben ik al meer dan 2 jaar actief als scout voor PSV, waardoor ik een goed beeld heb van waar er op gelet wordt en hoe punten verbeterd kunnen worden.

Mijn voetbalschool Go4pro is bedoeld om jongens te helpen hun vaardigheden te verbeteren en het beste uit zichzelf te halen. De trainingen omvatten de volgende aspecten: wendbaarheid, techniek, omschakeling, cognitieve training en positiegerichte training. De groepen worden zo klein mogelijk gehouden (afhankelijk van de aanmeldingen) zodat alle deelnemers voldoende individuele aandacht krijgen. Iedereen traint op zijn eigen niveau om zo de kinderen te helpen verbeteren.